ANWB
Home » Vechtdalhoppen; wandelvakantie is het Vechtdal

Vechtdalhoppen; wandelvakantie is het Vechtdal

Een wandelvakantie zoeken, het lijkt zo eenvoudig. Een wandeling kan zelf eenvoudig samen worden gesteld. U zoekt een mooi gebied uit, u trekt uw wandelschoenen aan en binnen de kortste keren bent u op pad. U volgt de bordjes, uw GPS-apparaat of u wandelt op de bonnefooi ergens naartoe en u geniet onderweg van alles wat u ziet. Ook een vakantie is vaak zó geregeld. Nederland beschikt over vele prachtige campings, bungalowparken en hotels, waar iedereen zijn of haar droomaccommodatie wel tussen kan vinden. Een combinatie van beide is echter vaak moeilijker te vinden. Met andere woorden: echte wandelvakanties worden niet veel aangeboden. Laat staan een complete wandelvakantie met overnachtingen bij verschillende vakantieparken, in verschillende unieke accommodaties, met wandelroutes langs aangesloten bezienswaardigheden.

Wandelvakanties van Vechtdalhoppen zijn helemaal compleet


Wandelvakantie
Een dergelijke wandelvakantie bestaat echter wel degelijk. Vier samenwerkende topcampings in het Overijsselse Vechtdal hebben namelijk hun handen ineen geslagen en zijn het unieke project ‘Vechtdalhoppen’ gestart. Elk vakantiepark heeft eigen unieke accommodaties geplaatst, tussen de verschillende parken zijn prachtige wandelroutes uitgezet.

Complete wandelvakantie, maar toch persoonlijk

Het is mogelijk om naast aanbevolen routes, uw eigen route tussen de verschillende campings geheel zelf te bepalen met de routeplanner die met behulp van het Wandelnetwerk speciaal voor het project ontworpen is. Bovendien is het mogelijk om eenvoudig te kiezen tussen verschillende routes die reeds zijn uitgezet. Ontdek nu zelf de unieke opzet van een wandelvakantie van Vechtdalhoppen en laat u inspireren!

 

Boek uw Wandelvakantie online

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×