ANWB
Home » Wandelroutes en vakantie in één: Vechtdalhoppen

Wandelroutes en vakantie in één: Vechtdalhoppen

WandelroutesWandelroutes zijn er in Nederland in overvloed.  Routes door uitgestrekte bossen, langs weides of een idyllisch riviertje of wandelroutes door heidevelden of over heuvelen…ze zijn allemaal te vinden in ons prachtige landje. De één is nog mooier dan de ander. Wandelroutes zijn vaak een belangrijk onderdeel van een vakantie, want hoe is een nieuwe streek nu beter te ontdekken dan middels een lekkere wandeltocht. Wandelroutes zijn bovendien ontspannend en wanneer ze samen worden gelopen, gezellig. Laat dit nou juist ingrediënten zijn die op vakantie ook erg belangrijk zijn. Wandelroutes en vakantie staan  in het vakantieaanbod echter nog vaak los van elkaar.

Prachtige wandelroutes, heerlijke accommodaties

Met het nieuwe concept ‘Vechtdalhoppen’ is dit verleden tijd. Vechtdalhoppen combineert prachtige wandelroutes en heerlijke accommodaties namelijk met elkaar. Vechtdalhoppen is een initiatief van 4 topcampings in de Overijsselse Vechtstreek, die de handen ineen geslagen hebben. Deze campings zijn De Beerze Bulten in Beerze, De Kleine Wolf in Stegeren, De Koeksebelt in Ommen en De Lemeler Esch in Lemele.  Deze 4 topcampings bieden de mogelijkheid om in unieke accommodaties te komen overnachten, welke als tussenstop van de wandelroutes tussen de parken gezien kunnen worden. Elke camping heeft hierbij zijn eigen uniek vormgegeven accommodatie. Zo slaapt de wandelaar op De Koeksebelt in een echte luxe boomhut, De Kleine Wolf biedt haar gasten een unieke hooiberg, terwijl De Beerze Bulten en De Lemeler Esch over Trek-In beschikken, een soort luxe trekkershut.

Eigen of geplande wandelroutes langs Vechtdalparels

Vechtdalhoppen betekent enerzijds overnachten op unieke locaties. Anderzijds houdt Vechtdalhoppen natuurlijk het genieten van prachtige wandelroutes in. Wandelroutes van en naar de unieke accommodaties. Deze wandelroutes zijn zelf te bepalen – met of zonder hulp van een GPS-programma – of reeds voor de wandelaar gepland. Wat alle wandelroutes echter met elkaar gemeen hebben, is het feit dat er onderweg diverse ‘Vechtdalparels’  ontdekt zullen worden. Deze verborgen schatten van het Vechtdal zijn vormen dé trektpleisters tijdens de wandelroutes. En dat terwijl de routes en het landschap op zich al zo adembenemend zijn.

Boek nu uw wandelroutes en vakantie in één!

Bent u overtuigd door het prachtige concept van Vechtdalhoppen en wilt u ook tegelijkertijd van indrukwekkende wandelroutes, Vechtdalparels én unieke accommodaties genieten? Boek  dan nu uw eigen unieke arrangement en kom Vechtdalhoppen!

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×