ANWB
Home » Wandelen in Overijssel? Kom Vechtdalhoppen!

Wandelen in Overijssel? Kom Vechtdalhoppen!

Wandelen in OverijsselWilt u wandelen in Overijssel? Kom dan Vechtdalhoppen! Vechtdalhoppen is een nieuw concept, waarbij wandelen in Overijssel, bijzondere overnachtingen en interessante bezienswaardigheden perfect met elkaar samen worden gesmolten. Vechtdalhoppen maakt het daardoor mogelijk om wandelen in Overijssel om te toveren tot een echte wandelvakantie.

Wandelen in Overijssel met bijzondere overnachtingen

U heeft er niet voor niets voor gekozen om te willen wandelen in Overijssel. Een wandeling in Overijssel is namelijk adembenemend, omdat Overijssel over prachtige natuurlijke ingrediënten beschikt. Er zijn vele duizenden kilometers aan wandelroutes beschikbaar en na elke kilometer valt er weer iets nieuws en interessants te ontdekken. Wandelen in Overijssel wordt echter nog specialer door de bijzondere overnachtingen die geboekt kunnen worden. Vechtdalhoppen heeft misschien wel de meest bijzondere overnachtingen van Overijssel voor u in petto: slapen in een boomhut, een Trek-In en overnachten in een authentieke hooiberg!

Wandelen in Overijssel langs schitterende bezienswaardigheden

Niet alleen de natuur maakt wandelen in Overijssel interessant. Ook de vele interessante bezienswaardigheden dragen bij aan het bijzondere karakter van deze prachtige provincie. Vechtdalhoppen heeft vele zogenaamde Vechtdalparels aan zich weten te binden; mooie, interessante, leuke, bijzondere en verborgen schatten van het Vechtdal. Vechtdalhoppen houdt wandelen in Overijssel langs al deze bijzondere parels in.

Wandelen in Overijssel, overnachten, zien en doen

Vechtdalhoppen is wandelen in Overijssel op een bijzondere manier. Vechtdalhoppen is geen wandeling op zich, maar een compleet verzorgde wandelvakantie. Inclusief overnachtingen en bezienswaardigheden. Zelfs bagagevervoer wordt voor u geregeld. Vechtdalhoppen is een initiatief van 4 samenwerkende topcampings, die via een overzichtelijk gezamenlijk reserveringssysteem perfect met elkaar – en met de Vechtdalparels – samenwerken.

Bekijk de bijzondere accommodaties

Ontdek de Vechtdalparels

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×