ANWB
Home » Vechtdalparels » Wijngaard de Tappenmars

Wijngaard de Tappenmars

Wijngaard de Tappenmars

Soort: Boerderij, Horeca


Adres: Leertendijk 5a

Postcode: 7683 SE Den Ham

Telefoonnummer: 0546-674259/ 06-25060028

E-mailadres: info@tappenmars.nl

Website: tappenmars.nl

De wijngaard en wijnkelder zijn gelegen op een prachtige locatie aan de noordzijde van het dorp Den Ham. In 2005 zijn wij begonnen met de aanplant van 1150 stuks wijnstokken op 0,35 hectare. Inmiddels is de wijngaard uitgegroeid naar ruim 3 hectare. In de wijngaard staan 7 verschillende rassen blauwe of witte druiven. In de ondergrondse wijnkelder maken wij onze witte, rosé en rode wijnen. Hier kan het hele proces, van druif tot de wijn in de fles worden bekeken. Op het terras en in het proeflokaal kunt u genieten van de wijnen.

In de winkel worden naast de Tappenmars wijnen ook verschillende producten uit de streek verkocht.

Openingstijden
Vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur (m.u.v. feestdagen). De wijnkelder is het gehele jaar geopend op afspraak voor rondleidingen en arrangementen.

In de maanden juli t/m september organiseren wij elke dinsdagmiddag om 15.30 uur een rondleiding door de wijngaard en wijnkelder met aansluitend een proeverij van een drietal wijnen.

Voor familie- vrienden en bedrijfsuitjes organiseren wij arrangementen op afspraak.

 

 

 

 

 

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×