ANWB
Home » Vechtdalparels » Vechtdalhoeve Koesafari

Vechtdalhoeve Koesafari

Vechtdalhoeve Koesafari

Soort: Boerderij, Horeca, Water, Spelen


Adres: Ridderinkweg 3

Postcode: 7735 KG Arriën

Telefoonnummer: 0529-453230/ 06-18720630

E-mailadres: info@vechtdalhoeve.nl

Website: vechtdalhoeve.nl

Onze boerderij ‘Vechtdal Hoeve’ ligt in de landelijk gelegen buurtschap Arriën nabij het bosrijke Ommen. Door Arriën stroomt de rivier de Vecht. Oude vechtarmen zorgen voor de veelzijdigheid in zowel flora als fauna. Een waardevol natuurgebied in het prachtige Vechtdal Overijssel.

‘Op ontdekkingstocht naar Spa en Wellness voor de koe’

Proef de beleving van het Brandrode Vechtdal Rund aan de oevers van de rivier de Vecht. Spa en Wellness voor de koe! Wij nemen u mee met een nostalgische tractor en huifkar naar onze unieke kudde in het prachtige natuurgebied. Wij vertellen u het verhaal achter onze Brandrode Vechtdal Runderen. Op Koe Safari gaan betekent ook dat er tijd is om te genieten aan de waterkant van de rivier de Vecht. Even onthaasten met een kopje koffie of thee in uw hand, rust en ruimte om u heen…

Voor kinderen is er speelgoed om te spelen met water en zand. Kinderen kunnen ook een bezoekje brengen in ons knuffelschuurtje om vriendjes te worden met o.a. cavia’s en konijntjes.

Openingstijden:
Koe Safari: april t/m september
Op afspraak

 

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×