ANWB
Home » Vechtdalparels » Rokes Erf

Rokes Erf

Rokes Erf

Soort: Boerderij, Horeca, Spelen


Adres: Dwarsweg 1

Postcode: 7735 KS Ommen

Telefoonnummer: 0523-676289

E-mailadres: rokeserf@xs4all.nl

Website: rokeserf.nl

Rokes Erf, misschien wel de leukste boerderij van Ommen, biedt boordevol activiteiten voor jong en oud voor onder andere familiedagen, kinderfeestjes en gezinsuitjes.

  • Klopenpad over boerderij: Klompen wijzen de weg dwars door boerderij, bos en tuinen. Onderweg is er van alles te beleven zoals koeien voeren, kalfjes aaien, strospeelschuur, skelteren, speelweide, volleybalnet en chocolademelk maken van echte melk. 1,5 km voor iedereen te doen!
  • Boerenbos-golf door het bos: Een leuke variatie op het bekende boerengolf. Iedere keer kom je in het ‘boerenbos’ een ‘boshol’ tegen om de bal in te slaan, maar helaas zijn er ook hindernissen van het bos.
  • Maïsdoorhof: De boer is een aantal van zijn koeien kwijt, Waar oh waar zijn ze? De koeien geven bijzondere informatie en vragen om op te lossen. De vragen zijn gericht op volwassenen en kinderen, dus leuk voor jong en oud.

Daarnaast biedt Rokes erf ook allerlei arrangementen zoals ‘Doe de pannenkoek’, Workshop koe schilderen, Lasergame-spel, Huifkartocht en BBQ. Ook hebben we in onze boerderij een klein vleeswinkeltje. Daar verkopen we rundvlees van vleesstieren die opgegroeid zijn op ons eigen bedrijf.

Openingstijden:
17 mei tot 1 november: Woensdag-zaterdag 13.30-17.30 uur. Andere dagen/tijden op afspraak. Zondag gesloten.

Maïsdoolhof open: begin juli tot half oktober

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×