ANWB
Home » Vechtdalparels » Rederij Peters

Rederij Peters

Rederij Peters

Soort: Water


Adres: Zwolseweg 4

Postcode: 7731 BC Ommen

Telefoonnummer: (0529) 45 19 24

E-mailadres: info@rederijpeters.nl

Website: rederijpeters.nl

Tussen 15 maart en 1 december maken wij dagelijks vaartochten met de “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren.

De weidelanden en oude rivierarmen die u onderweg tegenkomt, zijn een broedplaats voor veel weide- en watervogels. Af en toe laat zelfs een groep ooievaars zich bewonderen. Met recht: het Vechtdal op zijn mooist!

Daarnaast verhuren wij ook kano´s, motorboten en sloepen!

Of u nu lekker actief het Vechtdal per kano wilt verkennen of liever relaxed in een sloepje geniet van het zonnetje en een wijntje; bij Rederij Peters in Ommen vindt u altijd wel een vaartuig dat bij u past. U bent van harte welkom bij onze steigers in Ommen (zuidoever) voor een boot of kanotochtje over de Vecht in het prachtige Vechtdal.

Van accommodatie naar accommodatie hoppen kan bijvoorbeeld ook met onze ludieke Funbikes. Ligfietsen in de kleur van het Vechtdal!

Openingstijden:
15 maart t/m 1 december2014

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×