ANWB
Home » Vechtdalparels » Nationaal Tinnen Figuren museum

Nationaal Tinnen Figuren museum

Nationaal Tinnen Figuren museum

Soort: Museum


Adres: Markt 1

Postcode: 7731 DB Ommen

Telefoonnummer: 0529-454500

E-mailadres: info@tinnenfigurenmuseum.nl

Website: tinnenfigurenmuseum.nl

Net Nationaal Tinnen Figuren Museum heeft tinnen figuren, tinnen figuren en nog eens tinnen figuren. Meer dan 200.000 figuren in alle vormen en maten die ontroerende en spannende verhalen vertellen over sprookjes, geschiedenis en kunst. Naast tinnen figuren heeft ons museum ook een bijzondere collectie oude, papieren figuren en grote collecties modernere figuren van composiet-materiaal, aluminium en plastic. Ook kun je o.a. een reis maken door de tijd naar de Romeinen, de Middeleeuwen en Napoleon.
 
Bewonder onvoorstelbare staaltjes van miniatuur schilderkunst. Je ziet steeds iets nieuws in het meest verrassende museum voor jong en oud.
 
Openingstijden:
 
April t/m oktober
Dinsdag t/m zaterdag: 11.00-17.00 uur
Zon- en feestdagen: 13.00-17.00 uur
November t/m maart:
Zaterdag: 11.00-17.00 uur
Zon- en feestdagen: 13.00-17.00 uur
 
Tijdens alle schoolvakanties is het museum geopend als in de periode april t/m oktober. Groepen kunnen, op afspraak, het museum ook buiten de openingstijden bezoeken. Het museum is gesloten op maandagen, op 25 december en op 1 januari.

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×