ANWB
Home » Vechtdalparels » Boerderij Zandman

Boerderij Zandman

Boerderij Zandman

Soort: Boerderij


Adres: Marsdijk 4

Postcode: 7736 PL Beerze

Telefoonnummer: 0523-252151 / 06-15178212

E-mailadres:

Website: melkveebedrijfzandman.nl

Aan de rand van de Vecht midden in het mooie dorpje Beerze staat het moderne, duurzame melkveebedrijf van Bert en Jolanda Zandman. Ongeveer 130 koeien lopen vrijuit in een nieuwe stal die de koeien heel veel ruimte biedt. De familie Zandman vertelt graag over het leven op een modern melkveebedrijf en wil zoveel mogelijk mensen mee laten genieten van het leven op het platteland. Maak kennis met het leven op de boerderij en zie hoe het er in de stal aan toegaat.

Boerderijwinkel

Daarnaast is er een boerderijwinkel waar onder meer de overheerlijke en eerlijke producten van Beemster Kaas en Ben & Jerrie’s-ijs worden verkocht. De melk van de koeien van boerderij Zandman wordt door zuivelbedrijf Cono in Beemster onder meer verwerkt tot Beemster Exclusief kaas. Beemster Exclusief is gemaakt met veel liefde en vakmanschap en de kaas past in de duurzame visie van boerderij Zandman. Ook het wereldberoemde en 100 procent natuurlijke Ben & Jerry’s-ijs, waarbij het draait om het maken van het beste ijs op de aardigste manier past hierbij; gezond voor koe, boer en consument. Tot slot zijn er nog meer producten te koop in de boerderijwinkel zoals exclusieve wijnen, vruchtsappen, jam, honing en worsten.

Openingstijden:

Rondleidingen op aanvraag.

Boerderijwinkel:
Maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag: 10.00-12.30 uur
Donderdag, vrijdag, zaterdag: 10.00-16.00 uur

 

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×