ANWB
Home » Vakantie Ommen: prachtig fietsen en wandelen

Vakantie Ommen: prachtig fietsen en wandelen

Vakantie OmmenEen vakantie Ommen is voor veel vakantieliefhebbers een begrip dat heerlijke associaties oproept. Ommen staat bekend als een echt toeristisch plaatsje. Met de rivier de Vecht als idyllische blikvanger en een gezellige stadskern is het kleine stadje zelf al zeer de moeite waard om te bezoeken, maar ook de omgeving is heerlijk om te fietsen en te wandelen. Een vakantie Ommen biedt daarmee alles waar een vakantieganger naar verlangt. Met Vechtdalhoppen maakt u optimaal gebruik van alle mogelijkheden die een vakantie Ommen biedt.

  • Prachtige fiets- en wandelroutes tijdens uw vakantie Ommen
  • Een vakantie in Ommen met unieke overnachtingsmogelijkheden
  • Vele bezienswaardigheden tijdens uw vakantie Ommen
  • Overnachten op topcampings tijdens uw vakantie Ommen
  • Een fiets- of wandel vakantie in Ommen waarbij bagagevervoer geregeld is

Wandelen en fietsen tijdens uw vakantie Ommen

Vechtdalhoppen is een uniek wandel- en fietsconcept dat uitgerold is in de omgeving Ommen. Tijdens uw Vechtdalhoppen vakantie in Ommen trekt u uw wandelschoenen aan of springt u op de fiets, ‘hopt’ u van de ene topcamping naar de andere en ontdekt u onderweg de mooiste bezienswaardigheden uit het Vechtdal, de regio waarin Ommen gelegen is. Tijdens uw vakantie Ommen wandelt of fietst u de mooiste routes en geniet u van de meest interessante bezienswaardigheden. U hoeft zich verder nergens druk over te maken, want tijdens een Vechtdalhoppen vakantie Ommen wordt de rest allemaal voor u geregeld. Zo zijn overnachtingen bij 4 topcampings ingebegrepen en kunt u van dag tot dag helemaal zelf bepalen bij welke camping u wenst te overnachten en voor hoelang. Vele bezienswaardigheden en activiteiten zijn bij het Vechtdalhoppen concept aangesloten. Tijdens uw vakantie in Ommen kunt u deze bezoeken, de routes leiden u er zelfs langsheen. Als klap op de vuurpijl wordt uw bagage professioneel vervoerd tijdens uw wandel- of fietsvakantie, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw vakantie Ommen.

Vakantie Ommen met unieke overnachtingen

Vakantie OmmenDoor te Vechtdalhoppen geniet u tijdens uw vakantie in Ommen niet alleen van de prachtige natuur en de interessante bezienswaardigheden. Uw vakantie Ommen wordt namelijk ook gekenmerkt door unieke overnachtingsmogelijkheden. Zo brengt u uw vakantie Ommen op de ene camping door in een Boomhut, op een andere camping overnacht u in een Hooiberg en op weer een andere camping overnacht u tijdens uw vakantie Ommen in een Trek-In, een soort moderne trekkershut.

Kom ook genieten van een heerlijke vakantie Ommen

Boek uw vakantie Ommen en kom ook genieten van het prachtige toeristenstadje, de heerlijke omgeving, de interessante bezienswaardigheden en de prachtige fiets- en wandelroutes.

Boek uw vakantie Ommen

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×