ANWB
Home ยป Open huis Vechtdalhoppen

Open huis Vechtdalhoppen

Open huis Vechtdalhoppen

Bekijk afbeelding

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni openen de deelnemende campings hun deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen in de unieke accommodaties die speciaal voor Vechtdalhoppen geplaatst zijn.

Bekijk de bijzondere en vooral ook comfortabele boomhut bij De Koeksebelt in Ommen. Ervaar het prachtige uitzicht over de Vecht. Bij De Kleine Wolf staan authentieke hooibergen, voorzien van alle gemakken met bedstee en ook een royale veranda om volop van het buitenleven te kunnen genieten.

Bij de Beerze Bulten in Beerze en De Lemeler Esch Natuurcamping in Lemele ontdekt de wandelaar de duurzame Trek-In die met haar bijzondere vormgeving volledig uit sloophout gerealiseerd is. Een luxe alternatief voor de bekende trekkershut. Op de mooiste plekjes van de camping zijn de Trek-Ins geplaatst. Er is volop ruimte en privacy zodat de wandelaar in alle rust van de natuurlijke omgeving kan genieten.

Voor de actievelingen liggen op iedere locatie routes klaar om naar de volgende camping te hoppen, zodat er alvast een stukje Vechtdalhoppen beleefd kan worden.

 

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×