ANWB
Home » Genomineerd voor innovatieprijs ANWB!

Genomineerd voor innovatieprijs ANWB!

Genomineerd voor innovatieprijs ANWB!

Bekijk afbeelding

Vechtdalhoppen genomineerd voor ANWB KCK Innovatieaward

De ANWB reikt voor het jaar 2015 de KCK-Innovatie Award weer uit. Massaal stuurden campings hun innovaties op. Een deskundige jury van de ANWB en specialisten uit de campingwereld hebben de uiteindelijke vier genomineerde campings gekozen. Hierbij wordt gekeken hoe opzienbarend de innovatie in de Europese kampeerwereld is, of de kampeerder er echt iets aan heeft en of de innovatie ook eenvoudig toepasbaar is op de camping.

Het nieuwe Vechtdalhoppen in het Overijsselse Vechtdal is één van de vier genomineerden. Een bijzondere samenwerking waarbij wandelaars en fietsers hoppen tussen de campings Beerze Bulten, de Koeksebelt, Kleine Wolf en De Lemeler Esch. Het wandelen en overnachten bestaat al langer, maar niet de combinatie met overnachten in een unieke boomhut, authentieke hooiberg en duurzame Trek-In. Daarnaast is het eenvoudig, in één keer, online boeken van alle locaties uniek en ook het all-in verblijf met bagageservice, ontbijt,  bedlinnen en handdoeken voor overal hetzelfde voordelige tarief. De wandelaar en fietser worden compleet ontzorgd. De mooiste routes zijn voor de gast uitgezet en kunnen gefietst of gewandeld worden met GPS, app of geprinte route.

De overige genomineerde campings zijn camping De Boshoek met de ‘kampeercoach’, de Chenefleur met de ‘mobihut’ en Sanquli Salou met gezonde voeding.

Op 14 januari tijdens het ANWB Campinggala op de vakantiebeurs wordt de winnaar van de ANWB KCK Innovatieaward bekendgemaakt.

Website: http://www.anwb.nl/kamperen/nieuws/2014/november/genomineerden-innovatie-award-2015

 

ANWB

 

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×