ANWB
Home » Binnenkort online reserveren!

Binnenkort online reserveren!

Binnenkort online reserveren!

Bekijk afbeelding

Vanaf volgende week kan het Vechtdalhoppen ook online gereserveerd worden op de website. Op een eenvoudige en snelle manier wordt nu alles vastgelegd. Een groot voordeel is ook dat de beschikbaarheid nu meteen zichtbaar is.

Boekers dienen allereerst  een flexibele aankomstdatum selecteren. Vervolgens wordt per dag de gewenste accommodatie aangevinkt. De gekozen accommodaties verschijnen in de kassabon bovenaan met de bijbehorende kosten.
Het online boeken is gekoppeld aan een betaalmethode zodat er direct bij het reserveren betaald kan worden. De betaalmogelijkheden zijn dan ook alleen  iDEAL, SOFORT bank en Bancontact mister Cash. Los van het online reserveren van de accommodaties kunnen daarna de routes worden geselecteerd. Hoppers kunnen natuurlijk ook eerst de routes bekijken en vanuit daar bekijken vanuit welke accommodaties de gekozen routes starten.

De kosten zijn het hele jaar per accommodatie hetzelfde. Per nacht wordt altijd € 95,00 betaald ongeacht het aantal personen. Bagageservice, eindschoonmaak, linnensets, ontbijt en gemeentelijke heffingen zijn inclusief!

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×