ANWB
Home » Campings Vechtdalhoppen camping van het jaar

Campings Vechtdalhoppen camping van het jaar

Campings Vechtdalhoppen camping van het jaar

Bekijk afbeelding

Woensdag 14 januari vond het jaarlijkse ANWB gala weer plaats. Verschillende belangrijke titels werden hierbij uitgereikt aan bedrijven en initiatieven uit de recreatiebranche.

Vechtdalhoppen camping de Koeksebelt heeft de titel Europese ANWB Camping van het jaar met de mooiste verhuuraccommodaties in ontvangst mogen nemen! Dit dankzij de nieuwe unieke boomhutten direct aan de vecht waarbij letterlijk overnacht wordt op niveau. Fietsers en wandelaars overnachten in deze bijzondere boomhut tijdens het Vechtdalhoppen.
De overige drie campings hebben allemaal eerder eens de titel Camping van het jaar in ontvangst mogen nemen, waardoor we nu met trots kunnen zeggen dat Vechtdalhoppen overnachtingen aanbiedt op vier echte kwaliteitcampings in het Overijsselse Vechtdal.

Het Vechtdalhoppen was één van de 4 genomineerden voor de ANWB/ KCK Innovatieaward. Een award voor het bedrijf of initiatief dat het meest innovatief is. Helaas de award niet gewonnen, maar wel enorm trots met de nominatie als één van de vier meest innovatieve recreatie initiatieven in Europa.

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×