ANWB
Home » Hutje op de hei huren

Hutje op de hei huren

Hutje op de hei hurenEen hutje op de hei huren‘. Het is een gevleugelde uitspraak die bij velen bekend in de oren klinkt en velen hebben hem wel eens gebruikt. U wilt de uitspraak echter op een andere manier gebruiken, want u wilt écht een hutje op de hei huren? Maar zijn er hutjes op de hei te huur? Niet echt veel waarschijnlijk. Vechtdalhoppen komt echter wel heel dichtbij het gevoel van een hutje op de hei huren!

Prachtig wandelen en fietsen tijdens een hutje op de hei huren

Een echt hutje op de hei huren wordt moeilijk, daarin moeten we eerlijk zijn. Maar het gevoel van een hutje op de hei huren tijdens uw wandel- of fietsvakantie kan wel verregaand benaderd worden als u gaat Vechtdalhoppen. Vechtdalhoppen is een uniek wandel- en fietsconcept, waarbij u van de ene camping naar de andere camping hopt, terwijl u onderweg kunt genieten van de prachtige natuur en bezienswaardigheden, ook wel Vechtdalparels genoemd. U overnacht vervolgens in unieke accommodaties op 4 verschillende topcampings. De vergelijking met een hutje op de hei huren gaat natuurlijk vooral op tijdens het wandelen of fietsen. Het Overijsselse Vechtdal – het gebied waarnaar het concept is vernoemd – is namelijk prachtig. Uitgestrekte natuurgebieden, grote bossen en mooie uitzichten bepalen namelijk het landschap. Zie u de vergelijking met een hutje op de hei huren?

Een hutje op de hei huren, maar dan luxer!

Een hutje op de hei huren bij Vechtdalhoppen is het huren van unieke locaties. Hetzelfde principe als een hutje op de hei huren dus, want een hutje op de hei is ook een uniek verschijnsel. Bij Vechtdalhoppen is het hutje op de hei echter vervangen door een Boomhut, een Hooiberg of een Trek-In, een soort moderne trekkershut. Het gevoel van een hutje op de hei huren is nog nooit zo dichtbij geweest als in deze unieke accommodaties, helemaal als de prachtige omgeving waarin ze liggen erbij gerekend wordt.

Een hutje op de hei huren, ervaar het nu!

Ervaart u nu ook het gevoel van een hutje op de hei huren en kom Vechtdalhoppen. Bepaal per dag uw start- en eindpunt, kom een luxe soort hutje op de hei huren en geniet van prachtige fiets- of wandelroutes rondom deze ‘hutjes’. U zult versteld staan hoe dichtbij het gevoel van een hutje op de hei huren komt als u in de uitgestrekte natuurgebieden wandelt of fietst en vervolgens met prachtige indrukken in uw luxe hutje in slaap valt.

Uw hutje op de hei huren, regel het hier!

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×