ANWB
Home » Fietsvierdaagse in vakantievorm

Fietsvierdaagse in vakantievorm

‘Fietsvierdaagse’, een evenement dat bij vele fietsliefhebbers als muziek in de oren klinkt. Vier dagen lang genieten van prachtige fietsroutes, gezelligheid, heerlijke momenten in de natuur en lekker gezond bezig zijn. Een fietsvierdaagse wordt dikwijls als evenement georganiseerd, waardoor er relatief slechts weinig dagen per jaar aan deel te nemen is. Dit ondanks het feit dat er diverse georganiseerd worden. Veel fietsliefhebbers zouden vaker genieten van een fietsvierdaagse en zouden er ook maar al te graag hun vakantie mee vullen. Dit is door het nieuwe concept ‘Vechtdalhoppen’ vanaf nu mogelijk!

Fietsvierdaagse, fietsen op vakantie en trektochten samengevoegd

Fietsen langs ReggeOfficieel is Vechtdalhoppen geen fietsvierdaagse, maar de vergelijking is duidelijk en een vergelijking met een ander evenement is niet te maken. Dit simpelweg vanwege het feit dat Vechtdalhoppen een compleet verzorgde fietsvakantie is, in een vorm zoals deze eigenlijk verder niet voorkomt in Nederland. Vechtdalhoppen is namelijk een concept waarbij als het ware een compleet verzorgde fietsvakantie gerealiseerd is. Waar een vakantie tot nu toe vaak gevuld wordt met ‘losse’ fietsroutes van en naar die ene gekozen camping van de fietsliefhebber, zouden veel fietsers liever een trektocht maken. Iets meer het idee van een fietsvierdaagse dus, hoewel dit natuurlijk ook geen trektocht is. Een trektocht is namelijk nog zoveel complexer, omdat er met veel zaken rekening moet worden gehouden. Denkt u alleen al eens aan het bagagevervoer. Of wat dacht u van het boeken van verschillende campings precies na elkaar?! Dikwijls is het onmogelijk om dit zonder fouten of moeilijkheden te realiseren. De vier samenwerkende topcampings die het initiatief hebben genomen tot het project Vechtdalhoppen, is dit echter wel gelukt. Daardoor is het vanaf nu mogelijk om een échte fietsvakantie te boeken, die zelfs nog verder gaat dan een fietsvierdaagse!

Fietsvierdaagse langs diverse topcampings

Vechtdalhoppen kan eigenlijk worden gezien als een fietsvierdaagse langs verschillende topcampings. Als fietsliefhebber hopt u van de ene topcamping naar de andere, terwijl u onderweg geniet van de mooiste fietsroutes door prachtige natuur en langs bijzondere bezienswaardigheden die ook meewerken in dit unieke project, ‘Vechtdalparels’ genaamd. Het bijzondere is dat u niet weer hoeft terug naar uw eigen huis of naar uw accommodatie op die ene camping. De volgende camping wacht u namelijk alweer met open armen op. De campings hanteren namelijk een handig gezamenlijk boekingssysteem. Bovendien wordt u op elke camping weer opnieuw verrast, omdat elke camping speciaal voor Vechtdalhoppen unieke accommodaties heeft geplaatst. Zo is het mogelijk om in een Hooiberg, Boomhut en Trek-In (moderne trekkershut) te overnachten, waar uw bagage al voor u klaarstaat. Bagageservice is namelijk tevens geregeld, zodat u hier zelf niet naar om hoeft te kijken.

Wilt u deze speciale ‘Fietsvierdaagse’ ook ervaren?

Boek dan nu snel uw unieke accommodaties en geniet van de meest prachtige fietsroutes, campings en accommodaties die er zijn!

 

 

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×