ANWB
Home » Fietsvakantie in Overijssel

Fietsvakantie in Overijssel

Fietsvakantie in het Vechtdal

Een fietsvakantie is populair. Fietsen op vakantie biedt namelijk de ultieme mogelijkheid om het gebied écht goed te leren kennen. Bovendien, wat is er nu heerlijker dan de wind in je haren te voelen en ondertussen te genieten van al het natuurschoon om je heen? Vechtdalhoppen biedt een heerlijke fietsvakantie, waarbij u de mogelijkheid heeft om langs verschillende accommodaties te gaan en waar elke dag een nieuw deel van het vakantiegebied ontdekt kan worden.

Fietsvakantie met verschillende unieke locaties en accommodaties

Met Vechtdalhoppen bepaalt u zelf welke routes u wilt fietsen en of u meerdere locaties langs wilt of slechts bij 1 locatie wilt verblijven. Bijzonder is bovendien dat u op elke camping in een unieke accommodatie overnacht. Zo overnacht u bij de ene topcamping in een Hooiberg, op de volgende in een Boomhut en op weer een andere camping in een Trek-In, een soort moderne trekkershut. 

Fietsvakantie boeken? Beleef het Vechtdalhoppen!

Wilt u genieten van een échte fietsvakantie? Ontdek dan nu het Vechtdalhoppen. U zult versteld staan van de unieke mogelijkheden! Boeken kan bij de verhuurlocatie(s) zelf. 

 

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×