ANWB

Fietsvakantie in Overijssel

Fietsvakantie in het Vechtdal

Een fietsvakantie is populair. Fietsen op vakantie biedt namelijk de ultieme mogelijkheid om het gebied écht goed te leren kennen. Bovendien, wat is er nu heerlijker dan de wind in je haren te voelen en ondertussen te genieten van al het natuurschoon om je heen?! Een fietsvakantie houdt tot nu toe echter vaak het boeken van een accommodatie in, daaromheen worden ‘losse’ fietsroutes gefietst, waarna men ’s avonds moe maar voldaan weer in de accommodatie terugkomt. Van daaruit begint de volgende dag weer een nieuwe fietsroute en zo gaat het elke dag. Leuk…maar het kan nog leuker! Vechtdalhoppen is hier een uitstekend voorbeeld van: een compleet verzorgde fietsvakantie langs verschillende topcampings, waarbij telkens een nieuwe accommodatie aangedaan wordt en waar elke dag een nieuw deel van het vakantiegebied ontdekt kan worden.

Fietsvakantie met verschillende unieke locaties en accommodaties

Met Vechtdalhoppen hopt u tijdens uw fietsvakantie van de ene camping naar de andere. Vier topcampings hebben gezamenlijk een boekingssysteem opgezet en hebben speciaal voor dit project unieke accommodaties gerealiseerd. Op deze manier is het mogelijk om in 1 keer – zonder de bekende problemen van een trektocht – meerdere campings achter elkaar te boeken en van camping naar camping te fietsen. Onderweg is er keuze uit vele mogelijke fietsroutes – aanbevolen of zelf samengestelde routes, eventueel met behulp van een speciaal ontworpen programma – en kan er een bezoek worden gebracht aan diverse bezienswaardigheden en activiteiten die zich tevens aan het project verbonden hebben. Bijzonder is bovendien dat u op elke camping in een unieke accommodatie overnacht. Zo overnacht u bij de ene topcamping in een Hooiberg, op de volgende in een Boomhut en op weer een andere camping in een Trek-In, een soort moderne trekkershut. Als klap op de vuurpijl wordt bovendien het transport van uw bagage geheel verzorgd. U hoeft zich hier dus niet druk om te maken, zodat u alleen maar hoeft te genieten tijdens uw fietsvakantie.

Fietsvakantie boeken? Beleef het Vechtdalhoppen!

Wilt u genieten van een échte fietsvakantie? Ontdek dan nu het Vechtdalhoppen. U zult versteld staan van de unieke mogelijkheden!

 

Boek uw Fietsvakantie online

Uw browser is sterk verouderd

Uw browser wordt helaas niet meer ondersteund. Wij adviseren om deze te updaten. Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×